Vertrouwen en Zekerheid

Zekerheid en vertrouwen met Auto-Pandkrediet

Het verpanden van uw voertuig is een kwestie van vertrouwen. U wilt er zeker van kunnen zijn dat u het voertuig op elk gewenst moment, in dezelfde staat en zonder nare verassingen kunt ophalen. Hier vindt u de informatie waarom onze klanten ons vertrouwen.

We zijn gekeurd en in orde bevonden op ons bedrijfsmodel en worden regelmatig geïnspecteerd door de bevoegde lokale autoriteiten. Als u wilt kunt u onze vergunningen bekijken.

Een tevreden klant is de meest geloofwaardige referentie. Vandaar dat we onze klanten graag uitnodigen om onze service te beoordelen op het onafhankelijke en neutrale evaluatie-portal Ekomi. Bekijk onze reviews.

We beschikken over een verzekeringspolis van Helvetia, met een uitgebreide dekking van de risico’s en een hoge dekking. Dus, mocht er iets gebeuren ondanks al onze voorzorgen, is uw kostbare bezit volledig verzekerd. U kunt daarom uw eigen verzekering en kenteken afmelden. Onze verzekering voldoet veruit het wettelijke minimum en is inbegrepen in onze servicekosten. Hier vindt u bewijs van onze verzekering.

De media heeft onze pandkrediet services uitvoerig geanalyseerd, een bezoek gebracht, de voertuigen bekeken, met klanten en overheidsvertegenwoordigers gesproken en dit beschreven in meerdere artikelen. Lees meer over ons in de media.

De directeuren zijn Zwitsers en voeren hun bedrijf volgens de hoogste Zwitserse waarden van discretie, kwaliteit en zekerheid. Voor meer informatie, bekijk onze video.


TOP