Betrouwbaar en discreet
Lening uitgekeerd in 24 uur*
Neem contact met ons op 7 dagen per week, 24 uur per dag


Onze naam is uw garantie.

Directie:
C. Domeniconi (links) & A. Lötscher (rechts)

De Geschiedenis van Auto-Pandhuis.be

Auto-Pandhuis.be is in 2007 bij de notaris opgericht door de 2 eigenaren als een naamloze vennootschap met een kleine opslag met slechts plaats voor 8 voertuigen. De eerst geparkeerde auto was een Mercedes SL cabriolet, al snel gevolgd door een Saab 95 en een Vito busje. Sindsdien is Auto-Pandhuis continu gegroeid en in staat om meerdere voorzieningen te huren.

Gebaseerd op de vele positieve ervaringen en verzoeken vanuit de markt, is in 2015 in Frankrijk een ander bedrijf opgericht, genaamd FINEOCAR. Het werkt volgens dezelfde principes en stelt klanten in staat om snel geld te verkrijgen met het verpanden van hun voertuig.

In de bedrijfsjaren sinds de oprichting in 2007, hebben de twee oprichters veel pawnshop ervaring opgedaan. Deze ervaringen zijn daarna verfijnd met Zwitserse kwaliteitsmaatstaven. Resulterend in de beste resultaten op het gebied van taxatie, opslag en zorg van uw voertuig tot de tijd dat u hem weer op komt halen.


autopfandhaus

Zwitserse oprichters, welke garant staan met hun naam en ervaringen voor hun klanten.

De Zwitserse bedrijfsconsultant Cedric Domeniconi, oprichter en directeur van Auto-Pandhuis.be, heeft een succesvolle carrière achter de rug in het bank en verzekeringswezen. De “Automobil Revue” schreef in een artikel: “De ervaren jonge ondernemer is de personificatie van vriendelijkheid en is een dienstverlener van top tot teen”. Alexander Lötscher, oprichter en directeur is ook een Zwitser, en heeft veel ervaring in de nationale en internationale autohandel.

De twee vullen elkaar goed aan: terwijl Mr. Domeniconi met zijn strategische achtergrond van de financiële sector zich richt op bedrijfsontwikkeling, marketing en de financiën. Richt Mr. Lötscher, met zijn onderscheidende ervaring in de autohandel zich vooral op de dagelijkse activiteiten van taxatie, verpanding en collectie van voertuigen.


Missie / Visie

De missie van het bedrijf is om zijn klanten volle tevredenheid en een veilige en discrete Auto-Pandkrediet oplossing aan te bieden, telkens weer. De twee oprichters zijn persoonlijk verbonden, transparant en op een lijn met de klant. Zij weten vanuit eigen ervaring hoe het leven soms kan zijn, de kansen maar zeker ook de tegenslagen. Daarom begeleiden ze hun klanten op een persoonlijke manier tijdens het gehele proces.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een Auto-Pandkrediet?

We helpen u graag. U kunt ons 24 uur per dag bereiken per telefoon, online contactformulier, e-mail of fax. Voor de snelste en meest complete reactie, vragen wij u om gebruik te maken van het online formulier. Onze bedrijfsleider kijkt er naar uit om uw persoonlijk van een antwoord te voorzien.

Waar wacht je nog op? Begin nu met een vrijblijvende aanvraag voor een Auto-Pandkrediet.


TOP