Auto-Pandhuis.be in de Media

AUTO-PANDHUIS.BE IN DE MEDIA

WAT DE PERS TE ZEGGEN HEEFT OVER ONS

„In Büsingen am Hochrhein vindt u de enige Auto-Pandhuis in omstreken. De eigenaren zijn twee Zwitsers”

Lees het artikel in de “Tagi”, Tages-Anzeiger, 17.11.2015, geschreven door Lili Monor, foto’s door Sabina Bobst.

“Een Lotus Cabriolet, een Harley Davidson of een caravan, ze zijn allemaal opgeslagen bij Car-Pawnshop.ch. Er is niet veel ruimte meer over in de parkeergarages van Cedric Domeniconi. De ondernemer uit Zürich runt het enige Zwitserse pandhuis gespecialiseerd in auto’s en motorfietsen, gevestigd in de Duitse exclave Büsingen.”

Bekijk de Blick Online video | Lees het Blick artikel Blick, 12.10.2015, video door Stephanie Seliner, artikel geschreven door Beat Michel.

De Zwitserse directeur van het eerste Auto-Pandshop bedrijf in Zwitserland verwelkomt ons in zijn kantoor in het gemeenteraadsgebouw in Büsingen. Een familieman, welke graag benadrukt: ”Ons bedrijf opereert in volledige overeenstemming met de Duitse wet. Alsof hij onze eerste indruk kracht wil bijzetten, kijkt de lokale burgemeester op en voegt er aan toe: “Zorg er alstublieft voor dat u alleen positief schrijft over Auto-Pandhuis.”

Bekijk PDF, Der Sonntag Nr. 3, 23.01.2011, Page 41, Martin Probst (Tekst), Emanuel Freudiger (Foto)

“De klant laat zijn auto achter samen met de sleutels en autopapieren. Geen ander vorm van een kleine lening is zo snel verkrijgbaar – of met zulke korte terugbetalingstermijnen.”

Bekijk PDF BLICK/SONNTAGSBLICK 26./27. February 2011, Page 44, Lorenz Keller (Tekst) en Sabine Wunderlin (Foto‘s)

"De auto wordt gebruikt als onderpand. Het geven van contant geld leningen tegen een item van waarde is natuurlijk een oud idee, maar in Zwitserland is het niet gebruikelijk. Auto-Pandhuis.be is een van de weinige privé pandhuizen."

Bekijk PDF St. Galler Tagblatt, 27.10.2010, door Thorsten Fischer, Foto: Automobilrevue

“Auto-Pandhuis directeur Cedric Domeniconi, een bedrijfsconsultant met een achtergrond in het bank en verzekeringswezen, is verre van het stereotype pandjesbaas. Deze jonge ondernemer is extreem vriendelijk en totaal gericht op het bieden van een goede service aan zijn klanten.”

Bekijk PDF Automobil Revue 51, 19.12.2007, Tekst: Christoph Schmutz, Foto: Automobil Revue

“Auto-Pandkrediet: er is geen snellere manier om geld in je handen te krijgen dan je auto verpanden. Maximale snelheid en minimale administratieve rompslomp zijn belangrijke kenmerken van de Pandjeshuis business. Geld is wat telt!”

Bekijk PDF Automobil Revue 16, 16.4.2009, Tekst: Christoph Schmutz, Foto: Automobil Revue

“Noodzaak is de moeder van de vindingrijkheid. Meer en meer mensen in Zwitserland verkopen of verpanden hun waardevolle spullen. Toch weigeren vele om afscheid te nemen met hun meest geliefde bezit, hun auto. Maar wat doet men als ze dringend geld nodig hebben? Het antwoord: Ze kunnen ook hun auto verpanden”

Bekijk Link, Blick.ch online, 10.08.2009

“Als je geld nodig hebt, maar geen afscheid wil nemen van je waardevolle auto, dan is er de optie van verpanden – en het is volkomen legaal met Auto-Pfandhaus.ch GmbH.”

“Als u uw auto brengt naar Auto-Pfandhaus.ch, kunt u deze samen met de sleutels en registratie documenten inwisselen voor een directe lening. Contant geld in de hand – zonder krediet controle, geen kredietregistratie en geen bewijs van inkomsten. De enige voorwaarde: u kunt eigendom van de auto bewijzen, de auto is niet geleased, en het bedrijf waardeert de auto op 1,000 franc of meer.“

Bekijk PDF Schaffhauser Anzeiger, 22.11.2007, Tekst Elisabeth Hasler, Foto Peter Pfister

Pandjeshuizen verlenen leningen voor het verpanden van een waardevol object. Auto-Pandhuis in de Duitse exclave Büsingen am Hochrhein biedt deze diensten nu aan voertuig-eigenaren.

Lees artikel saldo 10/2014, 28. Mei 2014

“Meer en meer mensen verpanden hun sierraden, horloges en zelfs auto’s als een snelle manier om geld te verkrijgen. 10vor10 neemt een kijkje bij de Pandshop industrie. Om de aflevering over Auto-Pandhuis.be te bekijken. Klik en sleep de tijdlijn onder de video naar 3:50 minuut.”

Bekijk video SRF, 30.8.2007, 10vor10, Samira Matta


TOP