FAQs over  Auto-Pandhuis.be

FAQs

Veelgestelde vragen

Leningen kunnen worden uitgegeven in Zwitserse Frank (CHF) of Euro’s (EUR), zo zijn er geen risico's als gevolg van veranderingen in de wisselkoers.

Uw voertuig zal absoluut veilig zijn bij ons. Er zal niet mee gereden worden en het voertuig verblijft gedurende de looptijd van de lening in onze beveiligde opslag. In het onwaarschijnlijke geval dat er toch iets gebeurd, kunt u er zeker van zijn dat elk voertuig in ons bezit volledig is verzekerd. Als u wilt, kunt u uw kentekenplaten mee nemen en uw voertuig uitschrijven voor de duur van uw lening.

Discretie is de sleutel tot ons succes. Wij eisen geen informatie van u en niemand zal in kennis worden gesteld van uw lening. Uw lening zal niet worden geregistreerd in geen enkel schulden register. De opslagplaats waar uw voertuig gestald zal staan is niet toegankelijk voor onbevoegden of derden.

We hebben allerlei soorten klanten. De groeiende vraag naar consumentenkrediet, in combinatie met de restrictieve kredietverlening van banken aan particulieren en zakelijke klanten, helpt het pandhuis stelsel om te groeien. Grootverdieners in het bijzonder, bijvoorbeeld academici, zelfstanding professionals en ondernemers realiseren zich de voordelen van dit slimme en eenvoudige kredietmodel. Een onderpandlening is een veilige, snelle, en gemakkelijke manier van het verhogen van de liquiditeit. Het is ook aantrekkelijk voor klanten welke anders zijn overgeleverd aan de gunsten en grillen van een bank en nu gemakkelijk toegang hebben tot meer conventionele vormen van krediet.

Wanneer u maar wilt. U kunt uw auto terugkopen en ophalen tijdens elk gewenst moment in de looptijd van uw lening. Kies een datum en tijd en breng uw looncertificaat plus volledige terugbetaling, inclusief rente en kosten in contant geld. Als alternatief kunt u voor collectie de volledige terugbetaling overmaken naar onze bankrekening. Zodra we de betaling hebben ontvangen, kunt u onmiddellijk met uw voertuig wegrijden.

Als een klant de auto niet heeft afgelost aan het einde van de leningsperiode, zullen we discreet contact zoeken met de klant om hem te herinneren aan de afgesproken termijnen. Mochten ondanks deze herinneringen de klant niet in staat zijn of niet bereid zijn om de auto af te lossen. Zal de auto na een juridisch bindendere termijn via een openbare veiling worden aangeboden.

De veiling zal worden geadverteerd in de lokale pers. (advertenties worden voorzien van de respectievelijke lening nummers) Uiteraard zullen wij de klant verwittigen over het bedrag dat de veiling opbrengt. Als de verkoopprijs hoger is dan het uitstaande bedrag van de lening (inclusief rente, toeslagen en veiling kosten), zal het verschil direct worden overgedragen naar de klant.

Over een korte contract duur, is een Auto-Pandkrediet eigenlijk heel redelijk. Het is een klassiek kortlopende krediet optie: snel en eenvoudig te verkrijgen en met een korte contract termijn, dat wil zeggen dagen, weken of een paar maanden. We worden niet beïnvloed door schommelingen op de financiële markten en voeren onze eigen onafhankelijke rente tarieven en kosten. Een Auto-Pandkrediet is daarom een van de meest goedkope en voorspelbare financierings opties beschikbaar. Nog een punt: uw lening zal volledig worden uitbetaald, en vervroegde aflossing is mogelijk op elk moment zonder boete of boeterente. Anders dan onze standaard kosten, zijn er geen taxatie of verwerkingskosten. Je hoeft ook geen advies of broker kosten te betaling.

1. Pandjeshuizen specialiseren zich in korte termijn en kleinschalige leningen, welke behoren tot de kerntaken van de pandjeshuizen. De meeste banken hebben weinig interesse in het aanbieden van korte termijn leningen als gevolg van de hoge kosten.

2. Onderpand leningen kunnen worden gebruikt om conventionele bankleningen aan te vullen, omdat banken dit soort services niet aanbieden als gevolg van de betrokken bedragen, voorwaarden en effecten. Bestaande bankleningen (uitgesloten lease regelingen op het onderpand voertuig) zijn geen probleem.

3. Een lening wordt uitgegeven binnen enkele minuten na de waardebepaling van uw voertuig, zonder een verder achtergrondcheck. Omdat er geen krediet controle is, kunt u een lening krijgen zelfs wanneer u in de schuldverlenging zit.


TOP