Gemakkelijk Verlengen

Ontdek hoe u uw lening kunt verlengen op elk gewenst moment

Verleng eenvoudig uw Auto-Pandkrediet

U kunt gemakkelijk uw Auto-Pandkrediet verlengen vanuit thuis. Het enige wat u hoeft te doen is de opgebouwde kosten te voldoen via bank overboeking, PayPal of credit card.

Wij staan klaar om u te helpen en u te informeren over de exacte kosten voor verlenging, u kunt deze ook zelf berekenen aan de hand van de informatie op het contract. Zodra we het geld hebben ontvangen, sturen we u een confirmatie van de verlenging van uw Auto-Pandkrediet.

Verlenging via overschrijving of bij het postkantoor

Voor verlenging via bankoverschrijving of betaling via post, voorzien we u graag van een overzicht met onze bankrekening informatie. Bel ons, of stuur ons een e-mail.

Houdt er rekening mee dat een bankoverschrijving een werkdag kan duren eer deze verwerkt is, en dat wij deze een of twee dagen later ontvangen. Betaling per post kan tot 5 dagen duren. Als de verlenging dringend is, stuur ons dan een bewijs van betaling of gebruik PayPal.

Verlenging via PayPal / Credit Card

U wilt de lening verlengen maar u heeft niet het benodigde geld bij de hand? Geen probleem, gebruik gewoon u credit card of PayPal account.

Voor een verlenging met PayPal of credit card, voer hieronder uw leningscontract nummer in en bevestig het verschuldigde bedrag zodra u naar de PayPal site bent doorverwezen.

U hoeft geen PayPal account aan te maken. U kunt met elke geldige credit card betalen.


Lening Contract Nummer


Eenvoudige Verlenging van uw Lening met PayPal

PayPal is niet geschikt om de lening terug te betalen, maar alleen geschikt voor de opgebouwde kosten in het geval van vernieuwing. Als het bedrag hoger is dan 2.000.- CHF / EUR, zullen wij u belasten met PayPal transcatiekosten.


TOP