Auto-Pandkrediet helpt bij een financiële bottleneck

Veilig, discreet en snel

Auto-Pandkrediet is een snelle en gemakkelijk alternatief voor een persoonlijke en directe lening.

autopfandkreditHeeft u of uw bedrijf snel een overbruggingslening nodig? Wij kunnen u voorzien van een onmiddellijke contante geld lening, volledig discretie gegarandeerd. In plaats van de gebruikelijke 1 tot 2 weken, kunnen wij uw lening uitgeven binnen 24 uur. Alles wat we nodig hebben is uw auto, motorfiets, tweede auto, bedrijfsauto, busje of vrachtwagen als onderpand. Als uw voertuig zich binnen Zwitserland bevindt dan kunnen we hem zelfs bij u thuis ophalen. Het hele proces is snel, eenvoudig en volledig discreet.

De schoonheid van Auto-Pandkrediet is dat uw geen risico loopt om uzelf teveel te belasten. Het ergste dat kan gebeuren is dat wanneer u niet in staat bent om de lening terug te betalen, dat het voertuig zal worden geveild. Het voordeel voor u: u bent nooit persoonlijk aansprakelijk voor de lening en zal nooit door ons worden achtervolgd voor terugbetaling.

Auto-Pandhuis.be belooft u dat leningen doorgaans binnen 24 uur* worden uitbetaald.
*(Weekenden, feestdagen, en personeelsabsentie voorbehouden)

De voordelen van Auto-Pandkrediet:

 • Het overbruggen van een korte termijn geldtekort, tot bijvoorbeeld je volgende inkomende betaling.
 • Investeer nu in een project of maak gebruik van een tijdelijke aanbieding.
 • Betaal facturen en voorkom aanmaningen of incasso’s
 • Verbeter uw liquiditeit – snel, eenvoudig en met een minimum aan administratieve rompslomp.
 • Als een bedrijf, verkrijg een flexibele lening met transparante kredietvoorwaarden.
 • Zorg ervoor dat uw medewerkers op tijd betaald worden, zelfs als uw bedrijf nog niet betaald is.
 • Bescherm uw kredietwaardigheid (uw lening wordt niet geregistreerd)
 • De lening wordt niet geregistreerd in geen enkel register zoals ZEK / CRIFA / SCHUFA / Teledata etc.
 • Koop een nieuwe auto – en geef jezelf de tijd om de juiste koper te vinden voor uw oude auto.
 • U lening kan op elk gewenst moment worden terugbetaald – zonder vervroegde aflossing boetes
 • De schoonheid van Auto-Pandkrediet is dat u geen risico loopt om uzelf teveel te belasten. Het ergste dat kan gebeuren is dat wanneer u niet in staat bent om de lening terug te betalen, dat het voertuig zal worden geveild. Het voordeel voor u: u bent nooit persoonlijk aansprakelijk voor de lening en zal nooit door ons worden achtervolgd voor terugbetaling.

  Het schuldenregister ZEK bezit een krediet waarderingsdatabase voor banken. Elke aanvraag (succesvol of niet) voor een privé lening wordt geregistreerd. Als u door de bank bent geweigerd of al een lopende lening heeft, zult u hoogstwaarschijnlijk geen ander krediet ontvangen. Dit is ander met pandkrediet. Noch het verzoek, of de lening wordt geregistreerd in ZEK. U behoud uw kredietwaardigheid, geen enkele bank zal weten over uw pandkrediet.

  Wanneer u maar wilt. U kunt uw auto terugkopen en ophalen tijdens elk gewenst moment in de looptijd van uw lening. Kies een datum en tijd en breng uw looncertificaat plus volledige terugbetaling, inclusief rente en kosten in contant geld. Als alternatief kunt u voor collectie de volledige terugbetaling overmaken naar onze bankrekening. Zodra we de betaling hebben ontvangen, kunt u onmiddellijk met uw voertuig naar huis rijden.

  Als een klant de auto niet heeft afgelost aan het einde van de leningsperiode, zullen we discreet contact zoeken met de klant om hen te herinneren aan de afgesproken termijnen. Mochten ondanks deze herinneringen de klant niet in staat zijn of niet bereid zijn om de auto af te lossen. Zal de auto na een juridisch bindende termijn via een openbare veiling worden aangeboden. De veiling zal worden geadverteerd in de lokale pers. (advertenties worden voorzien van de respectievelijke lening nummers) Uiteraard zullen wij de klant verwittigen over het bedrag dat de veiling opbrengt. Als de verkoopprijs hoger is dan het uitstaande bedrag van de lening (inclusief rente, toeslagen en veiling kosten), zal het verschil direct worden overgedragen naar de klant.

  
  TOP