Verkrijg uw lening in slechts 3 eenvoudige stappen

Hoe verkrijgt u uw lening bij Auto-Pandhuis

01

Neem contact met ons op

Bel ons of stuur ons uw voertuig gegevens door gebruik te maken van ons online formulier, e-mail of fax. We controleren de details en bereken de maximaal beschikbare lening. De maximale lening is afhankelijk van het merk, model, jaar en kilometrage van uw voertuig.

02

We komen een leenbedrag overeen en maken een afspraak

Vervolgens komen we het leenbedrag overeen dat we u kunnen verstrekken in ruil voor tijdelijke verpanding van uw voertuig. Het maximaal leenbedrag is onze eerste schatting van de waarde van uw voertuig. We zullen ook een afspraak plannen voor u bij ons kantoor.

03

U ontvangt uw leningscertificaat en uw lening in contanten

Op ons kantoor, zullen we de details van uw lening uitleggen, snel en eenvoudig, en voeren een korte inspectie uit van het voertuig. Als u tevreden bent met ons aanbod, kunt u het contract ondertekenen. Legitimatie is verplicht op dit punt, vergeet dus niet om uw ID kaart of paspoort mee te nemen. Hierna draagt u het voertuig aan ons over, tezamen met de registratie papieren, onderhoudsboekje en alle sleutels. We plaatsen het voertuig dan in onze beveiligde opslag. Nu ontvangt u uw lening, hetzij in contanten of per bank overschrijving. U ontvangt ook het leningscertificaat welke u kunt gebruiken om uw voertuig op elk gewenst moment te kunnen terugkopen.


TOP